utorok 15. decembra 2015

Pridali sa!!! Yeri



Jméno postavy, g+ meno: Kim Yerim ----> Yeri Kim
Skupina:  Red Velvet
Věk: 20
Bytost: Potomok Afrodity
Pozícia: Chránenec
Sexuální orientace: hetero
Student/Učitel:Študent
Hodín na rpg: 4-5
Příběh postavy:

Yeri od malička žila len so svojím otcom. Nikdy nemala poňatia, aká bola jej matka, ako vyzerala, ako sa správala, nemala o nej nijakú predstavu. Nikdy jej to však priveľmi nechýbalo. Od otca dostávala všetkú lásku, ktorú potrebovala, starostlivosť, pri ktorej si ani len nespomenula na to, že by v jej živote snáď niekto chýbal.
Samozrejme, ako každé dievča, mala momenty, kedy potrebovala mamu, radu od ženy, no i na to tu mala osobu, ktorá jej bola vždy na blízku. Jej babka, ktorá rovnako tak ako jej otec, robila všetko pre to, aby jej nikdy nič nechýbalo. Aby jej nechýbala láska matky. I napriek tomu, však boli momenty, keď sa nad svojou mamou zamýšľať musela. Kým bola mladšia, tieto chvíle neprichádzali priveľmi často, no čím staršia bola, tým častejšie premýšľala o tom, kde sa jej mama stratila, prečo o ňu nikdy neprejavila záujem, prečo sa nikdy neukázala.
Svojmu otcovi však tieto otázky nekládla. Hoci sa často chcela spýtať, čo sa s jej mamou stalo, pretože okrem toho, že žila niekde veľmi ďaleko, o nej netušila absolútne nič. Ovládala sa však, pretože i napriek svojej zvedavosti, spomínala si na jeden raz, kedy sa konečne odhodlala spýtať sa na niečo ohľadom svojej matky a popravde nedostalo sa jej príliš odpovedí. Jediné čo sa dozvedela bolo to, že i napriek tomu, že ju pravdepodobne nikdy neuvidí, ju jej matka milovala. A stále miluje.
Odpovedí sa jej však dostalo skôr, ako by kto kedy čakal. Čím staršia totiž bola, tým viac si všímala čudné veci okolo seba. Jednou z tých čudných vecí bolo, to akí divní ľudia sa okolo nej často motali. Nikdy tomu síce nevenovala príliš veľa pozornosti, no to len kým nebola nútená. Spočiatku si nechcela priznať, že jedna osoba, ktorá jej prišla ako len náhodný okolidúci, ním v skutočnosti nebola.
Sama mu priveľa pozornosti nevenovala, keď ho pop prvý raz zazrela, jednoducho okolo neho len prešla a vbehla čo najrýchlejšie do školy. Jej pozornosť si po prvý raz získal až v momente, keď ho zbadala pred svojím domom. Nerobil tam síce nič, čo by nejak vzbudzovalo pozornosť. Jednoducho stál pred vchodom, obzeral sa. Vyzeral, akoby na niekoho čakal. A skutočne aj čakal, to však zistila až po tom, čo jej to s panikou v hlase oznámil otec. Po tom, čo jej s panikou v hlase oznámil, že musia odísť z mesta, v ktorom žila od malička, aby ju ochránil.
V ten večer sa dozvedela všetko. Dozvedela sa o tom, kto je jej matkou, dozvedela sa o tom, ako sa s jej otcom stretli, dozvedela sa o tom, prečo sa nikdy nemala možnosť stretnúť sa so svojou matkou. V prvom momente, jej to nedávalo zmysel, nechcela tomu veriť, rovnako ako nechcela vaeriť tomu, že na svete, sú bytosti, ktoré ju chcú zabiť. Bytosit, ktoré šli priamo po polobohoch, po bytostiach, ktorou bola i ona.

Najprv, spolu s otcom a babkou, pred nimi len utekali, no neskôr, jej otec prišiel k rozhodnutiu, ku ktorému bol nútený i od matky Yeri, od samotnej Afrodity, aby ju poslal na školu, kde sa naučí všetko o tom kým je, kto sú ľudia, ktorí po nej idú a rovnako tak, ju tam poslal i preto, aby bola v bezpečí. A tak sa ocitla tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára